Teleskoptribuner til haller og store rum

Tribuner med nem betjening

Overvejer du at anvende teleskoptribuner? Så kan vi hjælpe dig. Hos De To Danmark ApS forhandler vi teleskoptribuner fra blandt andet TP Sport og Avant Seating. Vi leverer til både den offentlige og private sektor, når der er behov for en fleksibel løsning i en hal eller et andet større rum. Vi holder til i Store Heddinge på Sjælland, men vi servicerer kunder i hele Danmark.

Teleskoptribunerne kan opbygges i forskellige konfigurationer

Fordelen ved at anvende mobile teleskoptribuner i for eksempel en hal er, at du kan udnytte rummet mere effektivt ved at kunne placere teleskoptribunen forskellige steder i lokalet. Den ene dag kan du have et helt åbent gulvareal, og den næste dag kan teleskoptribunen foldes ud, så der bliver masser af siddepladser.

En teleskoptribune er velegnet til for eksempel skoler, kulturhuse, sportshaller, teatre, kursuscentre, hoteller og lignende. ​Du kan vælge imellem forskellige standarder og prisklasser, og dermed kan vi også finde en passende løsning, der dækker jeres behov.

Få mere information om teleskoptribuner

Kontakt os gerne for at få mere information om teleskoptribuner. Vi tager gerne en samtale om dine ønsker, og så kan vi komme med forskellige løsningsforslag. Derpå kan vi lave et uforpligtende tilbud på den ønskede teleskoptribune. 

Vi tilbyder også:

Kontakt os

Få et uforpligtende tilbud

Har du spørgsmål, eller står du klar med en opgave?

Kontakt os endeligt, så vender vi tilbage hurtigts muligt.

 
 
 
Vedr. køb eller udlejning

 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt