Sportsgulve til multihaller, gymnastiksale og tribuner

Vi leverer gulve til sport og andre aktiviteter

Leder du efter en leverandør af sportsgulve? Så kan vi hjælpe dig. Hos De To Danmark ApS forhandler vi forskellige typer kvalitetsgulve, som er velegnede til multihaller, teleskoptribuner og lignende steder med sport og andre aktiviteter. Vi ligger i Store Heddinge på Sjælland, hvorfra vi leverer løsninger til den private og offentlige sektor i hele Danmark.

Vælg mellem sportscoating eller klassisk parket

Vi er leverandør af gulve fra Eversports, og de kan anvendes til en lang række forskellige formål.

Vi kan levere sportsgulve såsom:

Dynalast 38, der er et solidt gulvsystem, som har et lavt støjniveau. Det er nemt at rengøre, og det kan leveres med sportscoating af linoleum, PVC eller PUR. Gulvet er velegnet til multihaller og kan i øvrigt bruges til rulleskøjteløb.

Dynalast 33, der er et elastisk sportsgulv, som har en høj stabilitet ved tung belastning. Det er støjdæmpende og er ligeledes nemt at rengøre. Du kan vælge mellem sportscoating af linoleum, PUR og PVC. Det er velegnet til multihaller, gymnastiksale og teleskoptribuner.

Dynaparkett 8​, som er et klassisk sportsparketgulv. Det kan produceres i mange højder, og du kan vælge imellem eg, bøg og ahorn. Gulvet kan også anvendes i forbindelse med gulvvarme.

Vores gulve bliver anvendt af blandt andet skoler, institutioner, stadions, kulturhuse og sportshaller med videre.

Få meget mere information om sportsgulve

Du er velkommen til at få råd og vejledning om de forskellige sportsgulve, så du kan få en optimal løsning. Kontakt os for at høre nærmere og for at få et uforpligtende tilbud. Du kan også høre mere om vores mange andre produkter. 

Kontakt os

Få et uforpligtende tilbud

Har du spørgsmål, eller står du klar med en opgave?

Kontakt os endeligt, så vender vi tilbage hurtigts muligt.

 
 
 
Vedr. køb eller udlejning

 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt