Scenepodier til indendørs og udendørs brug

Podierne er fleksible og nemme at håndtere

Er du på udkig efter scenepodier? Så har vi den rette løsning til dig. Hos De To Danmark ApS forhandler vi podier, som kan anvendes til en lang række forskellige formål, og som er fleksible og nemme at håndtere. Vi holder til i Store Heddinge på Sjælland, men vi leverer podieløsninger til den offentlige og den private sektor i hele Danmark.

Pladerne kan klare belastninger på 750 kg/m2

Vores scenepodier er velegnede som scener, publikumstribuner, korstillinger og catwalks med videre. Standardmodellen er beregnet til indendørs brug, men vi kan også levere løsninger til udendørs brug.

Scenepodierne er ganske lette at håndtere og vejer blot 29 kg per enhed. De består af en møbelplade på 15 mm, og de har en standardstørrelse på 100 x 200 cm. Højden kan være op til 140 cm uden diagonaler, og pladerne kan klare en belastning på 750 kg per m2.

Et scenepodie er den ideelle løsning til skoler, institutioner, stadions, kulturhuse, sportshaller, teatre, kursuscentre, restauranter og hoteller med videre. Vi kan finde en passende løsning uanset jeres behov og ønsker.

Kontakt os for at høre om vores scenepodier

Du er velkommen til at få yderligere information om vores scenepodier. Vi står klar med råd og vejledning, så du kan få en optimal løsning. Herefter kan vi sende et uforpligtende tilbud på et scenepodie. Vi kan også fortælle mere om vores mange andre podieløsninger. Produktblad

Vi tilbyder også:

Få et uforpligtende tilbud

Har du spørgsmål, eller står du klar med en opgave?

Kontakt os endeligt, så vender vi tilbage hurtigts muligt.

 
 
 
Vedr. køb eller udlejning

 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt