Mobiltribuner til stadions, haller og storrum

Vores tribuner er nemme og fleksible

Har du brug for en eller flere mobiltribuner? Så kan vi levere dem til dig. Hos De To Danmark ApS forhandler vi et bredt udvalg af mobile tribuner.

Tribunerne er både nemme og enkle at arbejde med, og derfor er det en fleksibel løsning, som er velegnet til stadions, haller, storrum og mange andre steder, hvor der er forskellige aktiviteter.

Vi ligger i Store Heddinge, hvorfra vi leverer tribuneløsninger til den offentlige og private sektor på Sjælland og alle andre steder i Danmark.

Vælg mellem forskellige konfigurationer

Du kan med fordel vælge mobiltribuner, hvis der er brug for flere tilskuerpladser på et stadion, i en hal eller i et storrum.

Vores tribunesystemer opfylder naturligvis alle gældende krav for moderne tribuner. Tribunerne kan bygges op i en række forskellige konfigurationer, og der er mulighed for at løfte dem, så den første række først starter 80 centimeter over jorden.

En mobil tribune kan anvendes næsten alle steder. Det kan være skoler, stadions, kulturhuse, sportshaller, teatre, hoteller og så videre. Vi har mange forskellige standarder og prisklasser, og vi tilbyder råd og vejledning, så du kan få en optimal løsning.

Kontakt os for at høre mere om mobiltribuner

Du er velkommen til at indhente flere oplysninger om vores mobiltribuner. Vi tager gerne en snak om dine ønsker og behov, så vi kan komme med de mest optimale løsningsforslag. Herefter kan vi sende et uforpligtende tilbud på en eller flere mobiltribuner. 

Vi tilbyder også:

Få et uforpligtende tilbud

Har du spørgsmål, eller står du klar med en opgave?

Kontakt os endeligt, så vender vi tilbage hurtigts muligt.

 
 
 
Vedr. køb eller udlejning

 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt